Order om diet…

tanja
Vår Landetkompis Tanja var hos sin veterinär Maria idag och fick sin årliga vaccination, det gick jättebra, även om Maria flyttat en mil längre bort än tidigare. Men nu fick Maria nästan svårt att få grepp om något nackskinn att sätta vaccinationssprutan i – pälsen är lite för välfylld! Så: Tanja fick order om att dra in lite på maten, äta mer rent kött och mindre godbitar… Lite mager musdiet och mer motion blev rekommendationen! Puh!

Hur ska Stora husse och Stora matte kunna motstå hennes tiggande blick och vädjande mjau?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Order om diet…”

  1. Stackars lilla Tanja! Vi har som tur är sluppit det där bantandet men vi har förstått av våra kompisar att det inte alls är något skoj. Matte tycker synd om Stora husse och Stora matte också, för det är inte så lätt att motstå en bedjande katt.
    *nosbuffar*

    1. Idag har det stått ”motion” på Tanjas shema = trädgårdsarbete med Stora matte. D v s Stora matte gräver ned plantor, Tabja gräver upp… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *