Vår kompis Alfons är också på väg till veterinären…

Här sitter Alfons i sin reskorg i bussen på väg till veterinären. Han ser lite ledsen ut, men det kan bero på att han kräkts så mycket…
alfons
Eftersom Alfons kompis Enzo varit så svårt sjuk så tar kloka matte det som säkrast att få till en grundlig kontroll. Håller tassarna för dig också idag, Alfons!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *