Tack vännen Goliat!

Min kära vän Goliat gav mig rosor förra året… Och nu i år har han överraskat mig med så här fin uppvaktning:

Goliat, det är ju så fint! Och i kortet står det:
Grattis kära Wikki
På din 7 årsdag
Jag vet att du får en
bra dag med ett
kärleksfullt hem
god mat
vatten
leksaker
nospussar och tasskramar
Visst önskar vi oss båda
två att alla katter har det så!
Grattis kramis jamis
önskar
Goliat med 2-benta

Tack så innerligt Goliat! Vilken skön start på födelsedagen!

(Goliat är en mysig kille som jag lärde känna för ett par år sedan när han hade det jobbigt. Jag har en stor beundran för Goliats människor som kämpade på och som absolut inte gav upp. Gissa om det känns gott i hjärtat att se honom så fin och välmående idag!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tack vännen Goliat!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *