Vi gratulerar ett par 60åringar idag också!

IMG_3860
”Mjau må de leva! Mjau må de leva! HurrJam HurrJam HurrJam Hurrjam!”

Dessa hyllningar går dels till Roger i Kumla men också till Sambos och Roxys matte Agneta som också (Det kan man inte tro!) fyller 60 år just idag! Nu ska jag viska en katthemlis varför de kattuleras extra av mig: Mjoooo för sina stora goda hjärtan! Roger bad nämligen sina arbetskamrater att uppvakta honom genom att skänka pengar till Örebro katthem och Agneta bad sina arbetskamrater att ge till Snuffefonden! Kan man annat än jubla?!! Som jag skrev tidigare: ”Tack, alla små droppar av godhet, för att ni finns! ♥”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *