Vår nya familjemedlem Felice

IMG_3671
Vår nya kompis Felice kommer från Feliway och ska nu hjälpa oss att vara extra ombudskatt för Örebro katthem! ♥ IMG_3628

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vår nya familjemedlem Felice”

  1. Hon ser trevlig ut, tycker vi… men kan hon kattiga saker också, som att klösa möbler och jaga muslingar och ludda av sig? *fnissar busigt*

    Tass från Imma och de andra klosterkatterna.

    1. Mjau, vi upptäckte att hon ”luddar på sig” dvs suger åt sig mycket ludd… Så Stora matte funderar på att sy en liten skyddsjacka till Felice – eller en åkpåse åtminstone! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *