Förlåt att jag lurats!

Men det var ju första april… Och så hade jag ju lite:
vårkänslor w

Så klart min blogg ska bli kvar här där den hör hemma! Det som hände var att Stora matte skaffade sig en Facebooksida (Till mattes och min stora förvåning klarade hon det helt på egen tass!) och medans matte var på jobbet och husse ”dagsov” efter nattpasset, så hjälpte Stora matte mig med aprilskämtet. Som belöning fick hon cirka 75 vänner-förfrågan på raken och gissa om vi fnissade när hon var tvungen att ta mattes hjälp stup i kvarten för att få ordning på sin sida… Så om ni länkar till Stora matte på FB, var beredda på att hon är GRÖÖÖN precis som jag är på bilden ovan!!! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Förlåt att jag lurats!”

  1. Får man narras på 1a maj också?! Då viftar man väl med katthemsflaggor i demonstrationsparaden för katters rätt till liv?! NosPuss Wikki

   1. Mattes pappa lurade alltid henne på 1:a maj när hon var liten och sa ”maj, maj måne, jag kan lura dig till skäne”
    Jag tror det bara är i vissa delar av landet man luras då, men från Orsa där mattes släkt kommer ifrån där luras man.
    *nosbuffar*

    1. Mjau, vi luras lite ibland. Kattlurar, säger matte. Tre-fyra gånger om dagen jamar vi ”Vi har iiiiiiinte fåt nån maaaaat!” TassKram Wikki

 1. Tur att det bara var ett skämt. Vi blev lite oroliga ett tag att vi inte längre skulle kunna läsa det du skriver. Husse tyckte då att vi katter kunde skaffa en sida så matte kunde läsa åt oss fast hon inte har egen. Men så såg vi att det inte behövdes *glad*.
  Var enda skämtet vi råkade ut för och vi gick på det *ler*.
  Tass upp det var riktigt bra;)

  1. Tack så mycket! Jag var lite nervös först att någon skulle bli arg på mitt aprilskämt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *