Fick ni ordning på klockan i natt?!

catclock
I jakten på katter och sommartid hittade jag dessa skönheter men oj de kostade 75 $ styck!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fick ni ordning på klockan i natt?!”

  1. Jam, ja, äntligen går mattes klocka som min. Hon har klagat länge på att jag vaknar för tidigt. Och väcker henne.
    Trevlig söndag!

    1. Mjau vad bra att det fungerade med tidsomställningen för din matte. Min matte var så orolig att telefonlarmet inte skulle ringa i rätt tid så hon hade massor av extra väckarklockor! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *