Lite rörigt idag… Igen.

comet webMatte ska på något jätteviktigt möte om sitt praktikjobb. Verkligen jätteviktigt.
Mjau, jag erbjöd mig att följa med och inleda kattiska förtassningar om hur bra matte är på att jobba och att hon kommit hem från praktiken med så goda dofter i sin långpäls att det fick det att kurra i mig,  i magen alltså, inte bara i spinneriet! Men jag är tvungen att stanna hemma för någon trist bestämmelse säger att katter inte får besöka restauranger?! Jag hoppas praktiken får fortsätta!

Så jag och Nova vaktar en snarkande dagsovande husse – hur kul är det?

Men i kväll ska vi ut i skymningen och spana efter kometens svans! Svansjakt är nåt vi är bra på! Strax efter skymningen ska man spana alldeles i närheten av där månens supertunna skära syns strax ovanför horisonten! Lite tips om hur och var man ser kometen hittar du HÄR. Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *