Look alike Wikki

pepsi
Det här är Pepsi-Lee på Örebro katthem! Jag vet inte så mycket om henne mer än att hon söker ett eget hem! Och är liiiiiiiiiiiiiite lik mig!
IMG_2349

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Look alike Wikki”

    1. Mjau din matte ska inte fresta sin hälsa med för mycket katter – hon sliter ju så det räcker med hjälp på ett visst katthemsbygge?! Jag hoppas det belönas väl när slitet är klart! <3 TassKram Wikki

  1. Tittade på understa bilden först, och tyckte att kissen var VÄLDIGT lik dig, Wikki…
    *fniss* 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *