Den kommer att rädda nya katter!

Här är vår vän katträddaren Misons nya kattfälla, en fiffig ihopfällbar drop-trap:fälla
Tequila och hans kompis inspekterar underverket, som Hittekattsbandet bidragit till. Vi vet nämligen att denna fälla är i goda tassar och kommer att rädda många kattlliv! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Den kommer att rädda nya katter!”

 1. Hej, vilken fin fälla
  Var kan man köpa en sådan och vad kostar den.
  Kanske kan Kattjouren och Kattkommando Syd ansöka om bidrag från Hittekattsbandet?

  Tack för att du finns Wikki
  Nosbuffar från kattkollektivet, genom Yvonne

  1. Vi har fått hjälp av Mia ”Mison” D att köpa den från USA, jag har skickat din mailadress nu till Mia och bett att hon hör av sig med information! Fällan fungerar jättebra! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *