Stewie the longest cat har tassat över Bron

httpv://youtu.be/hSWHwB8UkzE
Trots sin cancer och njurar som gett upp orkade Stewie med ett sista framträdande på Portland International Cat Show. Stewie var älskad av många, han jobbade bland annat som uppskattad sällskapskatt på ett äldreboende – jag jamade lite om honom för ett par år sedan – han var liksom lite mer katt än andra!
ste
I SkaparKattens Famn är du frisk och stark igen, Stewie, och kan jaga dina ”parakeets” så mycket du vill!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *