Hittekattsbandsverkstad…

Matte klipper och grejar. Jag får akta svans och morrhår. Men vi hinner med lite gos också. Matte är nästan lika bra på nosgnuggning som Sippos husse!IMG_2609[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Hittekattsbandsverkstad…”

 1. Haii haii Wikki!

  Purr vad mysigt du verkar ha det! Vi beställde ett hittekattsband som Joysi kan ha på sin jacka idag! Raawr vad snyggt det kommer bli!

  Och kolla vilken fin tatuering hon ska få också: http://knyshalsa.com/?attachment_id=552
  Är det inte likt? ^^ Tack för hjälpen! Tror Joy kommer bli jättenöjd över att kunna ha med oss överallt, för alltid!

  Landet låter mysigt. Vi är innekatter i stan och har aldrig varit ute mer än i koppel i trädgården här, men det är lite läskigt. Men trapphuset är kul! I källaren kan man skrika jättehögt och så ekar det *fnizz*!

  Headboop till dig!

  1. Mjuff vad konstigt – jag kan inte följa din länk, den hamnar på någon bakgrunds-jpg! Suck, jag blev som blev så ivrig i pälsen! NosPuss Wikki
   PS Jag är ute massor med mina människor i koppel, de börjar bli rätt vana vid att tas ut på promenader och de har förstått det där med att sele betyder trevligt ”gå ut”. Men en del människor är svårare att koppelträna än andra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *