Kan kisse ha klarat sig?

fire
Jag håller tassarna för en kisse i Avesta… Aftonbladet skrev igår att en man lyckades krypa ut ur sitt brinnande hus, där han och katten bodde. Å jag hoppas så att kisse också lyckats slinka ut!!! Det är en så hemsk film från branden och man kan ju hoppas att någon av dem som stod där och tittade kan ha sett katten!?? Man måste hoppas!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *