JätteHemligt NyårsTasseri T15!

kitty-sweet Mjau, nu ska vi se hur det går att ha ett HEMLIGT INNEHÅLL i ett Tasseri! Med andra jam: Ingen får veta ett morrhårsvift ens en gång om vad det innehåller! Det ni!!! Vad passar bättre än att starta det så här på nyårsafton!?

Men som vanligt är det såklart ett generöst innehåll med massor av mysiga saker för både katt och kattägd! Garanterat!

Så här kan du tävla om Hemliga NyårsTasseriet T15:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T15-… (T ex T15-Boxer, T15-kattnamnet eller T15-ABCD2!)
– Lös tävlingsuppgiften nedan!
– Jama svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 10/1 kl 20.00. Ganska snabbt Tasseri alltså!
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och i fältet för meddelande till betalnings-mottagaren skriver du din deltagarkod.
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personligt tävlingssvar för varje katt i mailet, inte samma.

Här är T15-tävlingsuppgiften: Vi katter gillar hemligheter! Bland annat har vi Hemliga Skåpet, där vi förvarar en massa bra-att-ha-saker till Tassierier, lotterier, gåvor m.m. Där i Hemliga Skåpet bor också en ask med fina kattvykort. Oanvända så klart. De ska ju vara så att andra vill ha dem. Hur många kattvykort tror du att det är i asken?!!!

Och mottagaren av behållningen i det här Hemliga NyårsTasseriet T15 ska vinnaren få utse – så det blir en överraskning, det också!!!
snuffe2
Än en gång: GOTT NYTT ÅR på er!
•°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★
║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”
║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★
╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♡¥☆
NEW YEAR ☆ 2013!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “JätteHemligt NyårsTasseri T15!”

  1. Det allra mest fiffinuligast i Hemliga Tasseriet hade väl varit om man även skulle gissa vad tävlingsfrågan är! *fniss*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *