En sång för att värma våra hjärtan

httpv://youtu.be/EjtVDG0drG0
Om du också älskar katter och vill värma hjärtan –
ge en gåva till ditt närmaste katthem! ♥
Det finns många behövande tassar där ute!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En sång för att värma våra hjärtan”

  1. Mjau, det där var en sång i våran smak!!! Undras om de gått i nån specialskola för att lära sej att sjunga så vackert!?

    Nu har vi äntligen lyckats kloa till tjänstehjonet i baken så att vi faktiskt får vara medlemmar i Örebro Katthem också; tänk, det har hon missat i så många år *himlar med ögonen* Och så har vi bestämt att vi lägger en dentis-ask var till Snuffefonden varje månad, det är inte så mycket, men det blir en liten rännil åt rätt håll i alla fall! Hoppas bara att dumma skatteverket inte hittar på nåt dumt, som dom har gjort med Miss Mjau *fräääs*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *