Nödrop: Vems är den påkörda katten? Hjälp behövs!!!


Vems kan han vara? Nu ligger den stora snälla fina killen sedan i natt på Strömsholms djursjukhus, han hittades mitt på vägen i närheten av/på Södra Infarten i Örebro eller där i närheten, och hans ben har en fraktur. Vårdpengarna tickar redan iväg…

Finns en ägare? Han är vid gott hull, hade ett slitet halsband utan något telefonnummer… Den här katten har ID-märkts hos Annalysen veterinären, men märkningen har tyvärr inte registrerats i ID-registret för katter. Ett försök att spåra hans märkning pågår och fortsätter i morgon.

Vad som än händer, så kommer Örebro katthem att hjälpa killen!
Men S O S – hjälp oss sprida efterlysning av hans ägare på nätet, på din FB och blogg!

Och snälla, räck ut Tassen och hjälp oss få ihop slantar till hans operation!
Märk ditt bidrag med ”Randis” – Pg: 28 88 67-5

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Nödrop: Vems är den påkörda katten? Hjälp behövs!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *