Läs dagens ledare i Expressen GT!!!

”Djurskyddsförslaget inget för hemlös katt!” – Ett viktigt inlägg i debatten med många av SveKatts medlemmar bakom: ”Vi hoppas att fler ska stå upp för de hemlösa katterna nu när det ges möjlighet att påverka lagstiftningen.” – en viktig synpunkt avseende det förslag till ny djurskyddslag i Sverige som nu ligger för beslut!

Höj tassen för TNR och för mer och bättre resurser till landets alla katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Läs dagens ledare i Expressen GT!!!”

    1. Mjau, förstår att du längtar efter ”dina” pälsklingar, men hoppas du hittar annan tröst?! NosPuss Wikki

    1. Mjau – fast Stora matte är väldigt generad att ha hamnat först bland namnen, hon hade hellre stått sist samt ävemn haft med namn på den som skrivit texten! ♥ NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *