Hurrjam för klurig räddningstjänst!

Vad lockar man fram en skrajsen liten kattunge som ramlat ned i en brunn med? Jo mat… Och räddningstjänsten i Kungälv har en listig insatsledare – när en svart kisse skulle lockas ut i just detta ärende så snålade han inte… Han åkte och köpte laxforell till bete!!!

Den lyckade kattfångsten kan ni läsa om HÄR i GP! ♥♥♥
(Och tack Nisse & matte för nyhetstipset!)

Jag tror det var en sådan här firre:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *