Det kunde ju vara bättre


Det har blivit alldeles grått här… Och matte snörvlar och sniffar av allergi och husse utav en rejäl förkylning. När det är sommar ska man väl må braaaaaaaaaaaaaa??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det kunde ju vara bättre”

    1. Mjau här har husse varit så förkyld och mattes allergikli i ögonen har bråkar som bara den! *suck* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *