Varit på Jakt också!


Skatungen skrek förfärligt – jag blev nyfiken, och gick fram till den…

Det är ju noga att kolla så att en sådan här liten filur som inte verkar kunna flyga ordentligt är okej – men när jag nästan hade tassen på den så flög den faktiskt iväg en bit!

Sanningen att säga så var mitt rullkoppel dessutom spärrat, så jag visste ju att det inte var någon idé att göra mitt berömda Wikki-Fångar-Allt-Språng!

Skatungen överlevde alltså vårt möte. Man ska vara snäll mot de små i naturen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Varit på Jakt också!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *