Snart av med pälsen

Kaos här på Landet på morgonen: Vi får ingen mat och vi får inte gå ut?!!! Suck… Ingen här verkar fatta en morgonhungrig katts bästa – vi får inte ens gå ut och jaga egen mat?

Fast det ska bli skönt att slippa se ut så här, t o m skatorna skrattar åt mig:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Snart av med pälsen”

  1. Men HU, vad grymt!!! Ingen mat!? KATTastrof med stora bokstäver! Men…. Du får säkert extra stor portion med extra smaskigt innehåll efter frisörbesöket! Och skrattar bäst som skrattar sist… Skatuschlingarna kommer få flaxa för livet när en trimmad Wikki får fart!

  2. Du är ju jättefin! På bilden i andra inlägget syns det ju tydligt vilken skönhet du är.
    Ingen mat? *noterar* Ska genast skriva till kattombudsmannen/kvinnan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *