Jag kunde inte flyga


Å jag hade vaknat upp ur sövningen, den trassliga pälsen var borta och jag var lätt som en fågel! Men hos veterinären hade jag ju inte lust att vara – så jag skulle bara sväva iväg lite elegant… Jag flög mot en dörr som jag lite dimmigt kunde skönja – och dunk pladask bump låg jag på golvet utan tassar som bar!!! Så genant!

Nu är jag i alla fall pälsfri akterut – det ser lustigt ut och så här i början fryser jag lite!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Jag kunde inte flyga”

 1. Åhh finis, nu får du nog vila upp dig ordentligt. Tänk inte på hur generande det var utan på att du faktiskt hade varit nedsövd och då kan man få för sig saker som inte riktigt fungerar när den lättar.. Du kanske trodde du fått vingar? Inte genant, bara fantasi. Jag tycker du är jättefin fortfarande och du kommer nog kunna njuta av sommaren bättre nu.. Jag som aldrig haft mycket päls kan bara ana hur jobbigt sånt kan vara när det är hett ute *ryser*.

  Massa nosgos, stöttning och mjölkisar <3

  1. Mjau, det var nog så att jag kunde flyga LITE – fast bara nedåt!!! Det var bara en av helgens genanta händelser… Ska berätta mer om de andra sedan! NosPuss Wikki

 2. Lilla gumman! Så skönt det blir när vädret blir bättre. Hoppas att det snart blir ett varmt och soligt väder och att du får vara ute på landet.

  Stor kram till dig, Nova och din matte och husse.
  Hälsa också till alla dem ”på landet” från oss alla!

 3. Uj då! Det var ju lite nesligt! Men, det är klart att det är svårt att hålla knas på tassarna när man varit sövd. Nu ser du ut som en lejonhanne. En liten lejonhanne. Som är en tjej.Skönt att slippa tovor och sånt nu när det börjar bli varmare! Måste vara mycket lättare att ta sig fram ute på landet också, när det inte fastnar pinnar och ”bråte” i pälsen!
  nosgos å nattagottisar
  Maurice & Kajsa

  1. ”Liten lejonhanne” – det gillade jag! Nu ska jag gå och ryta lite med matte och husse! WROOOOAAAAH! *fniss* TassKram Wikki

 4. Skönt att ha pälsvården klar inför sommaren. Bra att du har lite varmt på dig nu i början. Visst är det genant när tassarna inte gör som man vill! Men idag fungerar de nog som de ska i alla fall.

 5. Det ser inte lustigt ut, det ser lyxigt ut. Du ser ut som du är på väg till en kattutställning.
  Skönt att du har ett täcke så du kan värma dig och snart kommer sol och värme.
  Krya på dig!

  1. Mjau matte värmer mig och pysslar om mig! Fast hon säger att jag ser ut som en grå liten elefant också??! *suck* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *