Massproduktion…


Ibland önskar jag att jag kunde mångdubbla mig själv, och bli effektivare, både i att hjälpa matte med hennes Wikktiga saker, och i att vara MedKatt för mina kattvänner, plus att ta Tass om BloggKattsaker, KattHemsprojekt och HjälpaAndraKatterÄrenden! Men jag är bara En Enda Wikki! (Pippy och Timmy har tur som har en matte som kan det där med duplicering?!♥)

Å andra sidan kanske fler Wikkis skulle bli för mycket? En är kanske lagom?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Massproduktion…”

  1. Åh så roligt att du hittade några av våra favoriter på Flickr. Matte älskar Pippy & Timmy! De är två hittekatts flickor som bor med sin familj i Rom. De har 4 egna människor. Deras matte är fantastisk. De kom undernärda och väldigt illa däran. Pippy heter så efter Pippi Långstrump, hon har lite korta ben och utstående ögon, man tror att det beror på undernäring. Timmy är lite skygg och heter därför så (Timida tror vi på Italienska : ). De är systrar.

    Wikki tack så fantastiskt för vårt fina paket! Hello Kitty och allt : ) Det matte tyckte mest om var den fina målningen som dina människor hade gjort på gult papper, den skall vi spara, disktrasan är bara underbar. För fin för att användas : ) Hittekattsbandet är så fantastiskt!

    Nos Puss till er alla från Sven och Signe

    1. Mjua vi bugar för alla fina ord – och så vet vi alla att vi räckt ut Tassen på ett fint sätt! ♥ TassKram Wikki

  2. Vi är så glada att det finns en Wikki! Du gör så mycket gott för alla katter. Utan dig hade kattvälden varit mycket, mycket fattigare, på alla sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *