Maleia

Mager och knotig, knappt med kraft att hålla upp sitt eget huvud – så svag var hon, Maleia… Josefin berättade: ”Här kommer en fin bild jag tog på Maleia när vi satt med henne tills klockan var sen natt. Hon hade precis ätit lite och det var såååå gott och hon orkade hålla upp huvudet lite längre. Det gör ont att tänka på hur illa hon farit på grund av människors ignorans… Stackarn… Hon låg och spann och myste, när vi satt och klappade henne och pratade, sen sov hon som en stock däremellan. Det är ofattbart hur hon kunnat lida så, det ska inte behöva hända!”

Maleia vilar i SkaparKattens Frid, vi är kvar med sorgen att inte ha hunnit i tid, trots det tappra försöket. Men det kommer fler – och nästa katt ska få samma hängivna hjälp, det är helt garanterat säkert! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Maleia”

  1. Mjau, hon var i händerna hos de bästa tänkbara katthjälpare också – men inte ens all kärlek hjälper när SkaparKatten kallar… NosPuss Wikki ♥

  1. Mjau, men kanske kan vi lära andra ändå i vår närhet – som ringar på vattnet??! Det hjälper säkert någon! ♥ TassKram Wikki

 1. Vad tragiskt att det kan bli så, att så många inte bryr sig. Men vad FINT att någon brydde sig så hon fick en sista fin kväll. Man brukar prata om att få stjärnor i himlen om man gör något bra det här är absolut ett sådant tillfälle. De som tog hand om Maleia ha varsin extra som lyser där uppe nu!

 2. Mamma och vi gråter över att ytterligare en katt nästan dog utan att någon visste om eller brydde sig. Hur grym kan man vara som inte griper in?

  Lilla Maleia, dina sista timmar blev du omhändertagen med all den kärlek, respekt och integritet du borde fått uppleva under hela ditt liv. Vi kände dig inte, men sörjer dig och våra tankar går till dem som försökte hjälpa dig.

  Hoppas du nu sover mätt och varmt inbäddad i Skaparkattens svans.

  1. Mjau, Maleia vilar trygg i SkaparKattens tassar, och behöver aldrig mer ha ont eller hungra. Hennes sista natt och morgon fylldes av kärlek. Vi önskar bara att vi fått ge mer! ♥ *sniff* NosPuss Wikki

 3. Men lilla tjejen:( Det gör ont i hjärtat. Vilket vackert namn hon fick. Så tråkigt att det behövde gå så här.

  Bascos matte

  1. Mjau, men de snälla tjejerna från Örebro katthem försökte i alla fall! ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *