Skrivklåda… eller inte…


Ibland måste vissa ord bara jamas och en del tassas ned med papper och penna eller vid min dator. Men ibland har man inte lust att jama något alls. Som nu.
Finns det något bättre botemedel mot bloggtrötthet än en kattsnooze?

Den här helgen tänker jag alltså ta det lite lugnt… Men för er som vill göra en superweekend i Stockholm med omnejd kan jag tipsa:
Lördag på Kattstallet!
Och om ni inte redan har gjort upp planer för söndagen så är ni hjärtligt välkomna till Stockholms katthems Vårmarknad den 6 maj kl. 13-16 där vi för första gången har en KONSTRUNDA. Barn som har med sig en katteckning får en ballong. Vi har också ett extra fint barnlotteri, försäljning av vårblomster, loppis, korv (grillad och kokt), givetvis vårt fantastiska Café Katt-kaffebord och mycket mer och litet till. Vi ses väl?
Stockholms Katthems katter & volontärer

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Skrivklåda… eller inte…”

  1. Kattsnooze är ju bara bäst. Helst flera om dagen 😀

    Kan förresten jama att matte råkat tvätta hittekattsbandet inte bara en med två gånger nu. Det klarade det galant. Så det är ett hållbart band, och numer skinande rent 😀

    Nosgos

  2. Våran mamma tackar så mycket för att du hjälper oss med reklamen, Wikki! Även en skrivtrött Wikki gör underverk. Nu ska vi dansa sol- och värme dansen så riktigt många besöker katthemmen under helgen.

    Nosgos till.dig och de dina@-}–

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *