Vilket party! Vilken 6-årsfödelsedag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Vilket party! Vilken 6-årsfödelsedag!”

 1. Tack för ett jamarmysigt födelsedagsparty och för att vi fick komma! Så många vi var 🙂 !
  Leka kuliga lekar, dansa heeela natten lång och för all god mat ni bjöd på – mums, TACK!
  Idag sooover vi med… Zzzzz…

  =^.^=

  Nosgos

  1. Mjau, roligaste festen på länge! Oj så det ser ut uppe på taket! Tur att jag lejt en städfirma! NosPuss Wikki

  1. Mjau, jag får väl ordna en efterfest i eftermiddag där ni kan vara med och hjälpa mig ta hand om mat som är kvar?! TassKram Wikki

    1. Mjau, jag telekatterar GPSkattinaterna och det finns kvar av torsktårtan, den var så jättestor! Välkommen bums! NosPuss Wikki

 2. Oj vilket skoj party! Vi kom hem precis innan matte vaknade så hon märkte ingenting. Men jag och Wilma fick leda hem Bosse och Mårrgan som båda två hade druckit lite väl många myntadrinkar och krongrädde. Nu ligger vi här och sover alla fyra, man blir ju trött efter alla lekar och svansdanser… Hoppas din städpatrull hinner fixa allt innan er matte och husse ser förödelsen på taket och nedanför huset. *fnissjam*
  *nosbffar*

  1. Mjau, de där ungkatterna lär sig av sina erfarenheter, så npgon gång ska vara den första. Men att en gammelkatt som Tanja skulle bli så påverkad, suck! *kurr* Det är redan uppstädat och jag har Östgötakatterna och några till här på efterfest istället! NosPuss Wikki

 3. Tycker det ser ut som Sambo på bilden… Är det några pinsamheter som behöver ursäktas???

 4. Tack snälla Wikki för det fantastiska kalaset i goda katters sällskap!
  S.H.I.T…är det Minus som har däckat där i partyhatten på fisktalriken? Ser prix ut så! Partyhatt på partykatt!
  Vi tar det lugnt idag, lite ont i skallen har vi alla efter allt bus. Och träningsvärk i baktassarna efter allt dansande!
  Kram/Fjuttten med vänner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *