Vara med i ”My Cat from Hell”?

Jag har hittat casting-annonsen till inspelning av nya avsnitt med Jackson Galaxy och ”My cat from hell” – synd att man inte bor i Los Angeles och kan utnyttja honom för att hjälpa skyggisar bli tryggisar…
Annonsen utlovar: ”If your cat has behavioral problems that are driving you crazy, then send us an email today!  From excessive growling, meowing, nipping, scratching, biting, ruining furniture, tearing the house upside down, escaping, etc., Jackson will try to transform your cat back to the feline you love!” Hm, det sade ju mycket om tuffa problemkatter – han kanske inte är rätt person för rädda missar?! *suck* Vi skulle ju verkligen behöva en sådan! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vara med i ”My Cat from Hell”?”

  1. Jodå, han verkar klok den killen. De mesta problem jag sett honom hjälpa till med har berott på ägare som inte fattar vad katter vill och behöver. Både rädda och arga katter har varit med.

    1. Mjau, det ska bli spännande att se. Men vi har ju en duktig katthjälpare i Sverige också, Susanne Hellman Holmström! NosPuss Wikki

  2. Vad jag har sett så är han bra. Framförallt så är han väldigt varmhjärtad och älskar det han gör. 🙂 Har använt mig av lite tips ifrån hans serie/blogg/hemsida som har fungerat bra (senast med Dowan ifrån Örebro Katthem, som just nu bor hemma hos min mor och det gjorde en väldigt stor skillnad när vi skulle introducera mammas ”katt-hatande” hankatt och henne!). Har själv en skyggis här hemma, som jag jobbar med hela tiden, varje dag. En del av hans tips har gjort skillnad, men jag har mest insett att det mesta jag behövde kunna (även mycket av det som han använder sig av) hade jag redan lärt mig av mina 4 (5 med jouris) katter. Funderar faktiskt på att starta en ”kattbetéendevetenskaps-blogg”, med inspiration av mina egna katter, för att kanske kunna hjälpa andra med sina missar.
    Själv älskar jag att jobba med skyggisar, men även ”tama” katter kan ju ha problem, som kan bli till det närmaste outhärdliga efter ett tag. Bara en sådan sak som kissande på andra ställen än lådan kan ju driva en kattägare till vansinne. Men oftast är det något som är så enkelt åtgärdat, så att det nästan är skrattretande. Man måste ju bara kunna ”prata katt”, men det är ingen enkel uppgift om man inte har det ”medfött”. 😉

    1. Mjau, jag ska hålla nos på din blogg, det blir spännande! Lycka till! Skyggiskattvärlden behöver alla medhjälpare och en inkännande kattförstående människa är värd sin vikt i guld! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *