En av de finaste gosfilmer jag vet

httpv://youtu.be/eQsQjAV0-us
Den  här lilla sköldpaddsflickan ”Sköldis” är en av Östgötakatternas skyddslingar, och hon tassade rakt in i hjärtat på oss allesammans med den här filmen – det är inte svårt att förstå att hon fått förtroende för människor med fin omsorg i sitt jourhem! Kärleken som lyser ur ögonen, tassarna som trampar lyckligt…. Finare belöning för sitt arbete kan ingen katträddare få, eller hur? ♥

Tänk om alla skyggisar kunde få uppleva den här känslan??? *sniff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En av de finaste gosfilmer jag vet”

  1. Det var det sötaste…! Så mycket kärlek, så mycket ömhet… Och blicken, så fjärrskådande… Och när hon tittar in i kameran… Och tassarna som jobbar…
    Ja, tänk om alla skyggisar kunde få det så här… *drömmer*
    Kramar och tassklappar

    1. Mjau, precis, den drömmande saliga blicken: ”Tänk att jag kan älska en människa så här mycket! ♥”
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *