Grattis Kicki!

Örebro Katthem har en alldeles speciell Kicki, som tar emot och sköter om anmälningar av katter, och är intagningsansvarig för verksamheten. Hur det skulle gå att klara ruljansen utan en sådan klippa som henne, ja det vill vi helst slippa fundera på: Kicki är en av de oumbärliga i organisationen! Och idag fyller hon år så vi jamar allesammans:

Hipp HurrJam Grattis Kicki! ♥♥♥

Hur många katter som  genom åren tack vare Kickis första kontakt tassat in i katthemmets omsorg, det vet vi inte – men det är många många hundra (Eftersom över 3 000 katter tagits in sedan starten!) och jag tror de alla är lite med i HurrJamet!

Däremot är vi hemliga om en dams ålder men vi är absolut säkra på att hon inte är en dag över 35 år! *buff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Grattis Kicki!”

  1. Tack snälla för gratulationerna! Vad paff jag blev när jag såg detta! 🙂 Eftersom jag hållit på i 10 år med Örebro Katthem så har jag väl i det närmaste hela historian i huvudet. Människor kommer och går men det kan vara tur att någon finns kvar som minns.

    1. Mjau, vi behöver minnas och vi är stolta över att du troget hänger kvar, Kicki! Du är VärdeFull! ♥ NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *