Tasseriet T8 är nu avslutat!

Kl 21.00 officiell tid drog jag i snöret och luckan slog igen om T8… Den som jamat sitt svar på tävlingsfrågan innan klockan klämtat och tassat över sin deltagaravgift är då med! Givetvis avvaktar jag en bankdag eftersom det är söndag idag så man behöver inte vara orolig – vinnaren koras alltså inte i kväll utan vi håller spänningen kvar ett dygn till!

Hittills har 32 deltagare höjt tassen och – *rörd sniff* – för allra första gången har ett Tasseri passerat 3000 kr-strecket!!! Så det kommer några hundralappar till under de närmaste dagarna till er, Arkösundskatterna!!!

Gissningarna på tävlingsfrågan är allt från 2 till 2 735 HitteKattsband… Kurr!
Spinnande, eller hur??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Tasseriet T8 är nu avslutat!”

 1. Tack alla ni som har varit med i tasseriet för Arkösundskatterna, det är guld värt att låta missarna bli kastrerade och slippa få bebbar när de bara är bebbar själva :).
  Som alltid är det svårt att hitta hem åt våra missar, men om de inte hittar hem så får de komma tillbaka där de föddes och då får vi fortsätta leta hem åt dem. Då blir det ett TNR som jag såklart kommer att följa och göra mitt bästa för att leta hem åt dem <3 De är alla värda ett alldeles eget hem med en alldeles egen soffa.
  Tyngdpunkten ligger i att kastrera innan det blir ännu fler och det kommer vi förhoppningsvis uppnå innan det är försent.
  Stora kramar och tacksamma nosbuffar
  Malin

  1. Mjau, det är ju så viktigt att de inte blir fler, och att de som blir kvar får det bra! Kurr! TassKram Wikki

 2. Haha, det är vi som har högsta gissningen. Jag tyckte Matte kunde ta i lite rejält för hon ville liksom gissa på några ynkliga få men då tassade jag till på skarpen att det var jag som tävlade och skulle gissa. Blir spännande att se hur nära eller långt ifrån vi är 🙂

  1. Mjau, det är när man siktar högt som man når stjärnorna, eller hur nu ordspråket jamas! NosPuss Wikki

 3. Det är Arkösundskatterna som är vinnare i detta Tasseri…! 🙂
  Och vi – med Wikki i spetsen – är de som gjort detta! *glad*

  Hoppas, hoppas, att dessa fina kissar kan få ett hem också – då blir det storvinst… <3

  / Barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *