Lite till i Tasseripaketet


En söt citatbok och en fin påskgumma med katt! De får också följa med i Tasseriet T8 till förmån fär Arkösundskatterna! Tasseriet avslutas i morgon kväll, så du har fortfarande chans att vara med! Tanja nosade nyfiket på sakerna:

HÄR kan du förresten läsa om hur Sköldis och Brunöra har det! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *