HurrJam för Världens Bästa Matte idag!


Matte, du ger mig så mycket kärlek och jag är en mycket lycklig katt! Jag önskar så att det vore sommar så jag kunde plocka fina blommor till dig!!! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “HurrJam för Världens Bästa Matte idag!”

  1. Vi instämmer i Hurrjamningarna!!!

    KURRA-KURRA-KURRA-KURRA till världens bästa Wikki- & Novamatte!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *