Framgångar 2

Nalles älskade Polarn är hemma igen efter att ha varit försvunnen sedan i tisdags.
Och hemma hos Molly och Roxy är allt som vanligt igen.
Kärlek!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Framgångar 2”

    1. Mjau, det gör det – ibland är ju den där kärleken att vi måste stå ut med sånt som är mindre kul – avmaskning och bad och sånt—
      NosPuss Wikki

  1. Så skönt det var att Polarn kom hem igen!

    Och vi hoppas att Roxy fick tillräckligt med luften under kramen… 😉

    Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *