Kurs som jag skulle vilja gå…


Kattmassage – en kurs i Stockholm någon gång i vår… Den beskrivs så här:
”Denna massage är en taktil beröringsmassage för katten, som lugnar vasopressin, agressionshormon och ersätts av oxytocin, ”lugn-och-rohormonet”. En katt bestämmer själv när den vill ha kontakt. Med denna massagemetod blir katten snabbt beroende och kontaktsökande.”

Det borde vara ett nytt bra sätt att knyta en skygg och orolig katt till närhet?! Eller? ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kurs som jag skulle vilja gå…”

  1. Vår matte är bra på detta….Men kan bli än bättre för hon har talang för det…..Vi vill skicka henne på den. Men det kostar…….

    1. Hm, det kanske kan utvecklas i andra former; ett sätt att träna upp människans receptivitet för sin katt?! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *