Alla på en gång

Huvaligen vilken röra det blev hemma hos oss igår kväll! Matte städade, bar ut sopor och diskade och gnodde, och jag blev synnerligen MISStänksam! Husse var på ett jobb och skulle inte komma hem förrän kl 19.30 tidigast, så vad tänkte hon hitta på? Dessutom dök Stora husse upp helt oanmäld. Jag gosade genast, för Stora husse är bra på det!

Sedan åkte matte och Stora husse iväg, och kom efter en stund tillbaka med husse OCH vår husvakterska! Nova stack kvickt som blixten och gömde sig, men jag fick sprall i tassarna och frågade ”Ska vi till Landet??!” Ni kan ju gissa vad svaret blev?

Så i natt har vi sovit på Landet, och nu sitter vi i köksfönstret och spanar på blåmesar och väntar på att det ska bli ordentligt ljust, så vi får gå ut!

Här är en vinterbild från 2008:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Alla på en gång”

    1. Mjau – men burr vad kallt det är här! Det ska ju vara sommar när man kommer till Landet??! TassKram Wikki

  1. Stora matte brukar kunna uträtta underverk – men gränsen går tydligen vid att fixa sommar på landet… Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *