Just nu T5: 1 200 kr!

Det är vad som tassats in på kontot just nu för Tasseriet!
Hoppas att det hinner bli mer innan ”avslut” i morgon!??

Jag godkänner alla deltagare som skickat in tävlingssvar innan kl 21 i morgon, och så avvaktar jag så klart att en anmälningsavgift också kommer in på SnuffeFondens konto… Men eftersom det kan stå stilla mellan en del banker på helgen, så kommer inte vinnaren att kunna avslöjas förrän på måndag, så det blir en spännande väntan!

tzBYE
Nu ska Nova och jag gosa in oss hos husse och matte för fredagsmys!
Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Just nu T5: 1 200 kr!”

  1. Tack alla ni som deltar i Tasseriet och tack snälla Wikki som vill tillägna detta Tasseri vanvårdskatterna som nu finns på Sth Katthem. . Ert stöd värmer i hjärtat.
    Jag kan meddela att de 41 nu blivit 56, I dag hämtade vi ytterligare 15 katter därifrån som nu vilar upp sig i olika akuthem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *