En blick framåt 2012


Nu vill jag tänka framåt och drömma om 2012, det kommande året:

JANUARI
Husdjursmässan i Kista nu i helgen – måste nog tassa dit en stund och göra lite katthemsPR tillsammans med mina vänner!
14/1 Goda Gärningars Dag
25-28/1 Hindersmäss – Nalle & Lasse kommer till Örebro!!! Kanske Sören också?

FEBRUARI
Bokrean – blir det några vettiga kattböcker med i år?

MARS
Stor kattutställning i NERKs regi i Örebro och vi representerar katthemmet som alltid
Dags för stora sommarpälsklippningen
Örebro Katthems årsmöte

APRIL
Jag fyller 6 år

JUNI
Nova fyller 5 år
VilstaMarknaden i Eskilstuna

SEPTEMBER
Hittekattens Dag 1a söndagen i sept

OKTOBER
4/10 World Animal Day

DECEMBER
Kattens Dag första adventshelgen

Det finns säkert många fler viktiga datum att ha koll på, men dessa är vad jag får upp i datorn mellan pälsöronen just nu! Apropå kalendrar:

Fotot är faktiskt inte fejkat! Citat:
”The cover shot was hilarious,” Aimee Gilbreath, executive director of Found Animals, told the Huffington Post. ”We had 20 kittens running around and we had four or five people who would pick up kittens and put them on this ball of yarn quickly and then step back in hopes of getting the shot.” I’d say they got the shot.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En blick framåt 2012”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *