Tasseriet T5:s fina tavla!

Största föremålet i T5 är en härlig tavla ”A Catnip Trip” av Carolina Grönholm (Som gjorde tavlan med superkatten Augustus i oktobers auktion för Östgötakatterna!)

Trycket är friliggande i en passepartout med innermått 22 x 16 cm och ramen är 37 x 29 cm i yttermått, 35 mm tjock, för den som vill ha detaljfakta!

Två söta svarta katter tassar lekfullt på en vindlande stig i en magisk trädgård!

Här hittar du hur du kan vara med i Tasseriet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tasseriet T5:s fina tavla!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *