Wikki-kalender-tävlingen – till i kväll kl 20

Än finns det chans att vara med – läs om tävlingen HÄR!
Så här ser deltagarlistan och deras motiveringar ut just nu:
Sambo, Roxy och deras matte – ..är lite förtjust i kalenderbrudar..*rodnar* säger Sambo
Annmi, Jippi, Mynta och Goe – VEM skulle inte vilja ha sin Idol på Almenackan? :D
+ att Goe är nog lite Jamarkär i Wikki *mjauufniss*
Mozart, Vincent och deras matte – läs hela deras fina dikt HÄR
Nea och Simba – Vem vill inte börja året med en häftig Wikkikalender då kan det ju bara bli ett bra år!
Frasse – Hm *host*, min motivering är att jag tycker att du skulle pryda din plats på min vägg, Wikki. Det skulle förgylla mina ensamma dagar om jag hade dig att vila ögonen på… *röd om nosen* Har självklart tassat in en slant  till Snuffefonden och länkat till tävlingen i bloggen! :-)
Basco –
För jag vill ha en Wikki att titta på alla dagar i veckan, så söt som du är…..
Max & Måns – För att vi är svart/vita och skulle på bra av lite kvinnlig fägring på väggen, i form av en supersnygg Wikki! ;-) Nosbuff


Mjau, senare i kväll får Nova och jag börja fundera på vem som vinner!

 

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Wikki-kalender-tävlingen – till i kväll kl 20”

  1. Hjälp, hjälp, är vi för sena??? 19:56 är vår klocka!

    Vi behöver (uppenbarligen!) en kalender så vi inte missar,
    viktiga saker som avslut på auktioner och tävlingar till stöd för kissar

    1. Mjau, ni kom med – ungefär med cirka 15 sekunder! Men nu funderar juryn på sitt beslut… ♥ NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *