Hittat dekoren!

HurrJam, jag hittade jättesöta katter av sockerglasyr på ICA, i hyllan vid strössel och tårtljus!

<<——————-

Tolv pigga små katter i varje förpackning, blir perfekt på julmuffinsen bakade efter receptet på mjuk pepparkaka och täckta med samma creme som man har till morotskaka… Det måste ju bara bli helt oemotståndligt??!

Mjau, det fanns med hundmotiv också – men…

Vad bakar du för gott till jul? Eller blir det stödköp från det lokala bageriet? *blink*

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hittat dekoren!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *