Lussekattsbestyr idag


Lussekrona på ryggen? Nä så här ska det väl vara:

Men om du klickar på den översta bilden så kommer du till Skellefteå-NorranTV:s festliga film om sina Lussekattsfotograferingar! ♥ Underbara!

Och hur gick det då med alla Lussekatter?

Just nu har jag bara rapport från Eskilstuna-Kuriren, där trebenta katten Mysan tog hem LuciaKronan och den stora vinstkorgen med kattsaker:

Mysan kommer från katthemmet i Strängnäs. Det var där man upptäckte att hon hade en gammal skada i ett bakben och det måste amputeras. Hon fick bo hos en av katthemmets vårdare, rehabiliterigen gick bra och Mysan klarar livet på tre ben alldeles utmärkt! Heder åt ett katthem som ger en katt denna chans! Mångfalt grattis  Mysan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *