Grattis Klosterkatternas matte

Som fyller år idag! JubelJam!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Grattis Klosterkatternas matte”

  1. Tack så jättemycket, Wikki! Både katten och tårtan verkar jättesöta… hihi! Tack också Annmi för gratulationerna. Har en lugn och stillsam dag här idag, skall strax göra negerbollar och tina lussekatter till fikat… mmm! ”Festade” gjorde vi igår med goooood middag och smaskig efterrätt, medan vi tittade på Nobel-banketten… så firar jag alltid kvällen innan min födelsedag och det är SÅ trevligt!

    Nospussar och kramar från sr. Carina, klosterkatternas matte.

    1. Mjau, det är skönt att få fira i sin egen takt – och traditioner till detsamma är alltid ett nöje att ha! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *