…och när husdjuren ställer till…

Sherman älskar köttbullar:

Katten som sköter persiennerna alldeles själv:DSC03828
Och så lilla söta Fenya som strimlar soffor – se mer bilder på länk här:
DSC03781
Så har vi söta Daisy som planterar om mattes blommor:
DSCN5535
Eller Kima, som tar mattes nyaste dyra BH som tugg-leksak?!
photo 1
Allesammans från sajten ”Sh*t My Pets Ruined…”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “…och när husdjuren ställer till…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *