Min sista chans att rösta om en timme drygt…

…och Stora matte hinner en runda till i morgon bitti… Mjau, i Agrias huskattävling alltså! Resten ligger i tassarna på alla er andra kära vänner!

Jag är så stolt över sammanhållningen och stödet oss bloggkatter emellan – alla röstar helhjärtat på alla, och det syns också i topplistan och de närmast följande sidorna!

Egentligen är ju detta röstande lite konstigt – för det är inte Bästa Bilden som vinner, eller Katten med Bäst Motivering, utan den katt som har mest back-up av fans… (Alternativt den som har skrupellös fuskröstning med IP-nummer-skapare och fejkmails. Vilket jag hoppas syns och sorteras bort!)

Så ärligt talat har jag röstat lite med Hjärtat också:
– Varje dag har jag röstat på tio favoriter bara för att de har egensinniga VACKRA kattbilder: Som t ex Ester som spottar ut ödlan! Och katterna som flyger fram över maskrosängar!
– Varje dag har jag röstat på de fem katter som ligger sist! För jag tycker så synd om dem – vad är det för människor som anmäler sin fina katt med foto men sen inte röstar själv en endaste gång?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Min sista chans att rösta om en timme drygt…”

  1. Visst är det sorgligt med alla dessa söta katter som inte ens har 5 röster, jag tror nästan att det är hälften av alla tävlanden. Då kan ju inte ens husse och matte ha röstat på dem mer än nån enstaka gång. 🙁
    Jag kan rösta en gång till imorgon bitti, men sen är det bara att hålla tassarna för att en bloggkompis vinner.
    *nosbuffar*

    1. Mjau, jag hoppas i alla fall att alla de andra vinner – jag är nöjd helt med äran att ha kommit så här långt! NosPuss Wikki

  2. Tycker oxå det är förfärligt att så många katter fått så lite poäng. Har också 2 Favoriter utöver gänget som jag lägger min röst på. Sötisen vid akvariet och en som heter Turbo. Vi röstar också sista gången ikväll. Om det nu inte är nåt fel med klockan förståss.
    Nalle

  3. En av mina favoriter (förutom bloggfavoriterna) är Tusse på ladugårdsdörren!
    Sambo är så mallig över sina dryga 100 poäng, hack i häl på Tanja, så det går knappt att prata med honom!!
    Nospuss

  4. Håller med, förutom att vi röstat på alla vänner så sa jag till matte att rösta på alla som inte hade fått någon poäng alls, det blev rätt så många hästar, hundar, kossor och katter, närmare 80 stycken tror jag. Matte satt i omgångar och röstade. Vi tyckte så synd om dom vars ägare inte ens kunde bemöda sig med att rösta på deras egen kisse.

    Basco

    1. Det var gulligt av dig och matte! Jag tror att någon röstare borde fåpris för mest stödjande generös röstning också! ♥ NosPuss Wikki
      PS Basco ett tag låg du på 24e plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *