Något som drar…

Varje gång vi är ute på marknader eller event och skramlar med insamlingsbössan till förmån för katthjälpare, så lägger matte några slantar i den tomma bössan. De ska ligga där och dra till sig fler, resonerar hon. Det är bättre än att ha en helt tom bössa!

Stora matte har en liknande tradition: Varje jul sedan säkert mer än 30 år tillbaka sätter hon varje år upp det här sparade nötta julkortet mitt på kylskåpsdörren – det ska dra och locka till sig nya!

Så nu är det uppsatt för i år!

(Och det brukar fungera, köket är som regel tapetserat med julkort…♥)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Något som drar…”

  1. Smart idé, knäpptysta insamlingsburkar är ju ingen höjdare 🙂 Vad gäller julkort gör matte något liknande – hon är väldigt lat när det gäller att skicka julkort, så däför har det sinat betydligt i julbrevlådan de senaste åren. Så matte återanvänder helt enkelt de gamla 🙂 Praktiskt, rationellt och miljövänligt!
    Kramar och tassklappar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *