Juligaste djuret – en annan Agria-tävling!

Genom att lägga upp sitt foto med jultema – får vara foto på vilket djur som helst, katt, hund, häst m m – är du med och tävlar! En vinnare dras varje vardag fram till jul!
Hm, ska jag skicka in den här bilden?

Du hittar julbildstävlingen HÄR hos Agria! Pågår till 23 december! Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Juligaste djuret – en annan Agria-tävling!”

  1. Mjau nu har jag laddat upp bilden – den syns inte bums men efter ett tag antar jag! Håll tassarna! ♥ NosPuss Wikki

 1. Klart du kommer vinna med den superfina bilden! Vi håller tassarna!
  Här kom matte på den smarta iden att vi kan aktivera 3 e-post konton till genom vår bredbandsleverantör så vi kan lägga totalt 5 röster varje dag på alla kompisar i agriatävlingen, men då behövdes en pinkod som inte står där de hänvisar till. 🙁 Nu har vi mailat dem och hoppas de skickar den tills imorgon, sen blir det rösta av. *fnissjam*
  *nosbuffar*

   1. Nejdå, de ingår men matte har inte behövt dem tidigare så hon har inte aktiverat dem.
    Det är ju så jamarspännande att följa tävlingen och se hur våra kompisar åker upp och ner på listan.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *