Längtar tillbaka till värmen…

Matte har bäddat i vintertäckena i sängen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Längtar tillbaka till värmen…”

  1. Mjau om nu den här milda hösten skjuter på vintern och sedan våren så blir det inte bra… Hoppas på en snäll vinter i år för alla missars skull! NosPuss Wikki

 1. Ååh, vilken fin bild…!

  Jag längtar också till sommaren! Och hoppas även att den milda hösten INTE ska ställa till det i årstidernas ”schema”. Vintern kan helst bli mild den också. För de hemlösa missarnas, de vilda djurens och de hemlösa människornas skull… Det har ju varit övernog med vinterkallt för några år nu tycker jag.

  Fram för en mild vinter med mat åt fåglarna & andra vilda djur, och hem åt alla hemlösa missar o människor. Och så ligger vi på soffan och tänker på blommande träd…
  <3

  1. Mjau, och så lite snöplogning som möjligt – bara en lagom tunn snö så det blir tjäle och vintervitt… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *