Lycka är en skrynklig kasse!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Lycka är en skrynklig kasse!”

    1. Mjau, vi – eller rättare sagt Stora matte som fick sköta jobbet – är trötta och nöjda! TassKram Wikki

    1. Mjau, bara man inte fastnar i handtagen så är de jättekul. Matte brukar lossa handtagen på ena kanten i mina lekkassar. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *