Yoda visar upp sig!


”Adoptera mig!” står det på Yodas täcke! Kom och hälsa på Yoda idag på Pet Products!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Yoda visar upp sig!”

    1. Han har i alla fall charmat många här idag! Ligger och bara spinner i en trave med kattbäddar. För i utställningsburen ville han INTE vara… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *