Visst får du låna Wikki-texter!

Flera bloggvänner frågar om de får låna hela eller citera delar av olika av mina texter här på bloggen – och svaret är så klart: Mjau, visst får du det!

Men ange då källa och länka till mig, så blir jag glad – och allra gladast om jag får en liten not i kommentar eller mail om det, så klart!

Och allt kan man förbättra! Hittar du t ex felaktigheter eller ser att det fattas något i det jag skriver, så blir jag också varm i hjärtat av att få veta det. Ibland kommer nya rön eller nya fakta i sådant man skrivit om tidigare, och det blir ju också nyttigt att följa upp.

För hur det än är, så är BRA och VIKTIG KATTINFORMATION sådant som vi bör hjälpas åt att sprida och synliggöra! Och det finns väl inget bättre än att få dela med sig!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Visst får du låna Wikki-texter!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *